Saltenakevitten

Saltenakevitten
Akevitten er utviklet i samarbeid med Agder Brenneri. Akevitten er tilsatt «Nordlandskrydderet» Kvann, og er spesielt tilpasset vilt og ost. Denne er altså en «ren matakevitt». Prøv denne gjerne sammen med ost fra Kjerringøy.
Første produksjon var på 1.000 flasker, og ble lansert den 13. november-13. Salget var såpass godt pr. des-13 at det ble levert 1.000 nye flasker fra brenneriet.

Avisa Nordland brakte en omtale av akevittlaget og vår nye Saltenakevitten, den 6. des.-13. Omtalen finner du her: http://www.an.no/nyheter/article7027636.ece

Bilde fra artikkelen:
Fotograf Helge Grønmo, Avisa Nordland:
Saltenakevitten- GrønmoSalten Akevittlag, Saltenakevitten
FOTO: Helge Grønmo, AN

Reklamer